REAL ESTATE ACADEMY by BUCHAREST REAL ESTATE CLUB
ÎNVAȚĂ REAL ESTATE DE LA CEI MAI BUNI
PRIMUL PROGRAM EDUCAȚIONAL IN IMOBILIARE DIN ROMANIA, 100% PRACTIC (Septembrie – Octombrie 2020)

Desi mediul academic romanesc nu ofera o platforma educationala adresata specific sectorului imobiliar, activitatea de Real Estate in Romania si in regiune este una dintre cele mai efervescente. Profesionistii din domeniu, pe care ii admiram in presa sau la TV au invatat din mers, au negociat deal-uri impresionante si au crescut afaceri de succes.
Real Estate Academy by BREC este primul program educational care aduce impreuna pe unii dintre cei mai buni specialisti si performeri din mediul privat, pentru un maraton de 9 module in care veti putea invata de la acestia tot ceea ce ei au fost nevoiti sa invete din activitatea practica, in ani de zile de activitate pe o piata in continua schimbare.

Cuprins module:
 • Piata rezidențială
 • Piata cladirilor de birouri
 • Retail
 • Piata Logistica
 • Brokeraj & consultanță imobiliară
 • Finanțare imobiliară
 • Legal real estate
 • Asset Management
 • Marketing & Comunicare

INTERACTIUNE DIRECTA CU MANAGERII CELOR MAI MARI COMPANII, SECRETELE DOMENIULUI, PRACTICA APLICATA  

Piața Rezidențială: Antoanela Comșa
Director General, Gran Via România

Antoanela conduce activitățile dezvoltatorului de origine spaniolă Gran Via pe piața românească, care a dezvoltat până în prezent 1.800 de apartmente.
Vei învăța de la ea despre ce presupune dezvoltarea unui ansamblu rezidențial - de la achiziția terenului, concept, strategie de marketing, vânzări și construcție.

Dezvoltarea Clădirilor de Birouri: Andrei Ivan
Sustainovation Director, Skanska CEE

Cu peste 13 ani în cadrul industriei de real estate, Andrei a deținut diferite funcții legate de gestionarea proiectelor comerciale durabile. Ultimii ani la Skanska i-au oferit o perspectivă globală, fiind implicat în proiecte diverse cu impact pozitiv pentru comunități.
El va preda în cadrul Real Estate Academy by BREC intregul proces de dezvoltare a cladirilor de birouri, de la achizita terenului, pana la vanzarea proiectului

Retail: Ionuț Bordei
CEO, Element Group

 

Ionuț are o experiența de 20 de ani pe piața imobiliară locală, din 2017 fiind CEO al grupului Element. Anterior poziției actuale, el a înființat departamentul rezidențial din cadrul Eurisko una dintre primele mari companii de brokeraj din Romania, și a promovat până la poziția de partener.
La Real Estate Academy by BREC el va aborda componentele pietei de Retail.

Piața Logistică: Sînziana Pardhan
Managing Director România, P3 Logistic Parks

Sînziana este Managing Director pentru România al dezvoltatorului logistic P3, deținut 100% de către GIC, fondul suveran de investiții al statului Singapore. Ea gestionează un portofoliu de 380.000 mp de spații industriale.

Vei învăța de la Sînziana ce presupune dezvoltarea unui parc logistic, începând de la achiziția terenului, concept, strategie de marketing & leasing și construcție, cu un studiu de caz pe proiectul P3 București.

Brokeraj & Consultanță imobiliară: Mihnea Șerbănescu
General Manager, Cushman & Wakefield Echinox

Mihnea a fondat propria companie de consultanță imobiliară acum 26 de ani, iar din 2017 Echinox este afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield din România, deținut și operat independent.
De la Mihnea vei învăța cum pui bazele și cum crești o companie de brokeraj & consultanță, cu studii de caz pe diverse segmente – terenuri & investiții, leasing comercial (birouri, retail, logistică), vânzări rezidențiale sau reserach și consultanță.

Finanțare Imobiliară: Alexandra Popa
Financing & Investment Manager, Element Group

După un deceniu în divizia de real estate a BCR, Alexandra Popa s-a alăturat grupului Element, fiind resposabilă pentru toate proiectele investiționale ale grupului.
Alexandra va preda în cadrul Real Estate Academy by BREC subiectul finanțărilor bancare și care sunt rigorile pe care un proiect trebuie să le îndeplinească pentru acordarea unui împrumut.

Legal Real Estate: Roxana Dudău
Associated Partner, Noerr

 

Roxana lucrează de peste 15 ani în cadrul casei de avocatură internațională Noerr, specializându-se în domeniul imobiliar.
În cadrul programului Real Estate Academy by BREC, ea va aborda tematica Legal Affairs, cu studii de caz pe contracte de achizție teren, antrepriză generală, leasing sau vânzare către un investitor.

Asset Management: Alin Andreescu
Head of Asset Management, Office Division, One United Properties

Alin are o experiență de 20 de ani pe piața imobiliară locală, în prezent fiind directorul Asset Management  în cadrul diviziei de Office a One United Properties.
De la Alin vei învăța ce presupune administrarea unui activ generator de venit și despre cum se construiește o strategie smart de asset management, încă din faza de dezvoltare a proiectului.  

Marketing & Communications: Despina Ponomarenco
Managing Partner, Verbio

Despina Ponomarenco are o experiență de peste 15 ani în imobiliare și conduce Verbio, propria agenție de marketing & comunicare, specializată în industria imobiliară.
În cadrul programului Real Estate Academy by BREC, Despina va prezenta cursantilor ce inseamna activitatea de Marketing & Comunicare in imobiliare, cu studii de caz despre poziționare, branding și strategii de marketing & comunicare.  

Inscriere si costuri:

 • >> Cui se adreseaza programul: Programul este conceput pentru absolventii de cursuri universitare sau studenti în ani terminali (3 sau 4) care doresc să își construiască o carieră în domeniul imobiliar, precum si pentru cei care profeseaza deja in real estate sau alte domenii si doresc sa isi completeze cunostintele direct de la unii dintre cei mai mari specialisti din piata.
 • >> Costuri inscriere:
 • >> Costul programului este de 1.500 EUR, plătibil în doua tranșe de cate 750 EUR, până la cel târziu 15 septembrie 2020, respectiv până la data de 8 ianuarie 2021. Se acordă un discount de 5% pentru plata integrală.
 • >> Durata programului:
 • >> Durata programului este toamnă 2020 – primăvara 2021 – programul exact va fi anuntat dupa 15 septembrie, dupa finalizarea procesului de inscrieri.Participantii vor avea la dispozitie, dupa finalizarea modulelor, încă 2 luni de pregătire a temei de absolvire si vor primi un certificat de absolvire emis de BUCHAREST REAL ESTATE CLUB.În funcție de recomandările autorităților, programul se va ține într-o sală de curs, cu măsurile de distanțare aplicate, sau într-o formă hibridă offline – online. În luna septembrie vom anunța cursanții!

APLICĂ ACUM, LOCURILE SUNT LIMITATE

Pentru mai multe informații sunați la 0730 011 270

Real Estate Academy este un proiect realizat cu sprijinul: